Radiatii Patogene

Radiatii Patogene

Protejati-va  contra radiatiilor!

O noua viziune asupra sanatatii.

Daca pui o broasca într-o oala cu apa care fierbe, aceasta va sari. Daca  o pui într-o oala cu apa rece, care se incalzeste incet, ea nu va observa nimic si va ramane in oala. Acest citat  este de pe pagina web www.weepinitiative.org  si serveste ca descrierea  exacta a ceea ce ni se întampla in fata invaziei insidioase a unui nou dusman tacut – frecventele  electromagnetice.  Preocupati de grijile vietii cotidiene, nici nu ne dam seama ca ne aflam într-un mediu electromagnetic agresiv, numit smog electromagnetic.

In cartea sa “Dirty Electricity”,  Dr. Epidemiolog Samuel Milham a adus dovezi, ca electricitatea  poate provoca boli, precum cancerul, diabetul, boli cardiovasculare,  dizabilitati la copii, sinucideri.  Prin toate acestea,  inca nu stim toate  modurile in care poate  fi deteriorata aura energetica  – nu doar prin electricitate ci si prin noile frecvente electromagnetice,  printre care se numara si microundele  emise de cuptoare cu microunde,  tel. mobil, sonagraf  si alte aparate medicaie. Campul electromagnetic  este generat  de TV, combine  muzicale,  calculatoare,  aparate  xerox, radiotelefoane,  aparate  de aer conditionat, linii de tensiune  inalta, mijloace de transport electric s.a. Accelerand ritmul progresului stiintific omenirea s-a pomenit  in cele din urma la limita supravietuirii.  Astazi componenta  totala a campului electromagnetic  pe planeta a crescut de 50000 de ori, practic se reduce durata de viata si nu mai avem copii sanatosi.

Surse de radiatii patogene:

Radiatii cosmice ( raze infrarosii, gama, ultraviolete,  eruptii solare, furtuni magnetice),  care pot provoca dereglari  la nivel de sistem nervos, modificarea  starii functionale,  devieri de echilibru acid – bazic, aritmii, tahicardii,  accelerarea  vitezei sedimentarii  eritrocitelor,  scaderea  rezistentei  electricitatii  la nivelul pielii, accidente vasculare cerebrale la oameni tineri si multe alte manifestari  de ordin patogen.

Mai concret despre trei tipuri de influenta patogena asupra organismului uman.

  1. Radiatia cosmica exploziile de pe suprafata Soarelui, furtunile magnetice.

Manifestari puternice ale activitatii solare se produc de 5-10 ori pe zi, in legatura cu care fapt creste real numarul de furtuni magnetice. Din aceasta cauza creste afluxul de adrenalina in sange, se schimba caracterul circuitului in microcapilare, asupra inimii cazand o sarcina suplimentara. Pentru oamenii in varsta aceasta comporta pericolul unor consecinge grave: ictus, infarct, criza hipertonica. Furtunile magnetice, care provoaca perturbari ale circulatiei sangvine coronariene si cerebrale determina frecventa deceselor subite.

Care este rolul de protejare al Neutralizator Gamma-7.N in aceasta situatie? Este necesar sa ai permanent aparatul asupra ta (in buzunarul hainei), deoarece el actioneaza in raza de 1,5 m reflectand actiunea cosmica patogena.

  1. Zonele geopatogene.

Pe vremuri acestea erau numite „locuri primejdioase”. Este vorba despre goluri subterane, izvoare, cimitire, gunoisti etc. Pe aceste locuri nu se poate construi case. Dar in orase pamantul este scump se construieste oriunde. Numeroasele cercetari efectuate acolo unde populatia traieste in astfel de zone au constatat o semnificativa inclinatie spre imbolnaviri neuropsihice, oncologice, cardio-vasculare.

Prin metode de biolocatie pot fi usor identificate asa numitete regele Hartman si Curi, intreg Pamantul este acoperit cu astfel de linii, cu distanta intre ele de 2,0-2,5 m. Periculoase sunt punctele de interseccie a acestor linii. A te afla timp indelungat intr-un astfel de loc (de ex. sa ai acolo patul in care dormi) este periculos pentru sanatate.

Numeroase articole au fost publicate in presa pe aceasta tema: „Somn in zona mortii”, „Nu dormiti aici este o zona patogena” s.a.

Cum ne va salva in aceasta situatie Neutralizator Gamma-7.N? E foarte simplu. Punem aparatul in pat, sub saltea (in regiunea picioarelor) si el va bloca, conform legii interferentei, radiatia geopatogena periculoasa.

  1. Radiatia social-patogena.

Aici este vorba despre influenta pe care o exercita oamenii unii asupra altora determinata de antipatie, dusmanie, indiferenta, rautate, invidie si alte vicii. Vechea notiune de „deochi” in terminologie moderna inseamna influenta patogena neautorizata, care poate dauna sanatatii omului spre care a fost indreptata o astfel de energie informationala negativa.

Afara de aceasta, cercetarile efectuate in domeniul CFF au aratat ca banii de hartie emana radiatie nociva: un pachet de peste 20 de bancnote are in jurul sau un CFF care actioneaza foarte negativ asupra omului, cu o intensitate mai mare decit radiatia unui monitor de calculator. Emanatia patogena a banilor reflecta urmele energoinformationale lasate de nazuintele psihoemotionale ale oamenilor prin miinile carora ei au trecut, deformind o CFF al noilor posesori.

Protejarea sanatatii omului in cazul contactului cu asemenea persoane (si bani) incarcate negativ va fi asigurata daca el va avea asupra sa Neutralizator Gamma -7.N.

  1. Radiatii tehnopatogene

Acestea prezinta cel mai mare pericol pentru sanatatea oamenilor.

Omul astazi este pretutindeni inconjurat de tehnica.

Acasa – plita electrica, masina de spalat, cuptorul cu microunde, televizorul, calculatorul, radiotelefonul, fierul de calcat, uscatorul de par;

La lucru – xeroxul, faxul, calculatorul, radiotelefonul.

Astazi economia oricarei tari nu poate fi condusa fara calculator. In urma investigatiilor efectuate de americani s-a stabilit ca persoanele care au contact permanent cu computerul sunt de 10-15 ori mai frecvent supuse imbolnavirilor de cancer decit ceilati. Jocurile video, inofensive la prima vedere, sporesc probabilitatea aparitiei leucemiei la copii. Sistemul imunitar la copil inca nu s-a intarit si organismul sau este mai receptiv la actiunea patogena a calculatorului.

Este un fapt dovedit deja ca asa-numitele ecrane protectoare sau filtre (la monitoare) nu apara deloc de radiatia daunatoare a computerului.

Consecintele utilizarii intensive (mai mult de doua ore pe zi) a computerului sunt:

scaderea vederii (efectul „ochiului uscat”), maladii oncologice, leucemie, maladii ale glandei tiroide, diabetul zaharat, mastopatia chistofibroasa, miomul, chistul ovarului, adenomul prostatei, impotenta.

Cercetarile medicale arata la un copil de 10 ani apar schimbari in sange si urina deja dupa 15 minute de lucru la calculator, la unul de 16 ani — dupa 30 de minute, la adult — dupa 2 ore. Aceste schimbari in componenta sangelui se aseamana cu cele ale unui bolnav oncologic. E drept ca dupa incetarea lucrului componenta sangelui se normalizeaza, dar efectul acestor fluctuatii se acumuleaza si mai tirziu pot avea consecinte grave.

Care este solutia? – Aparatele Gamma-7!

Aparatele Gamma-7: Neutralizator Gamma-7.N, Activator Gamma-7.A, Neutralizator Gamma-7.N-RT (pentru mobil), Neutralizator Gamma-7.N-AC (pentru automobile).

Aparatele de protectie Gamma-7 neutralizeaza influentele patogene, creste nivelul campului energetic al persoanei:  (diagnosticat e cu aparatul kirilian).

Fig. A – arata campul deteriorate al persoanei.

                                    A

Fara Aparat Gamma-7

                                     B

cu

Fig. B – persoana aflata sub protectia aparatului Gamma-7, campul energetic s-a marit de 3 ori, simetria de la 65% la 73,4%. Aparatele ofera persoanei protectie  împotriva factorilor  energo- informationali  negativi, vampirismului  intentionat  si inconstient,  purificarea  spatiilor, bauturilor, alimentelor, asigura rezistenta psihica impotriva stresului, ofera protectie impotriva campului electro-magnetic emanate de aparatele conectate la sursa de curent electric, asigura o buna functionare a partii electrice a autoturismelor.

Vezi si: Cum folosesc Gamma-7