Neutralizator Gamma-7.N

Neutralizator Gamma-7.N

Neutralizator Gamma-7.N

Neutralizator Gamma-7.N se poarta asura corpului, in buzunar sau in geanta. Seara se descarca cu cartela “0”, se poate pune sub perna, la copii se pune sub perna sau la picioare. In fata calculatorului, tv, cuptor cu microunde se pune cu cartela metalica (element de refractie) care ii mareste raza de actiune.

Principiul de functionare Neutralizator Gamma-7.N si constructia lui.

In conditii obisnuite, Neutralizator Gamma-7.N se afla in stare de activitate slaba. De cum insa nimereste intr-o zona de anomalie electromagnetica sau intr-o zona de actiune cosmica, geopatogena, sociopatogena, aparatul trece in mod automat in stare activa si incepe sa genereze radiatie cu aceeasi intensitate si de aceeasi frecventa ca si radiatia patogena, dar in antifaza cu aceasta. Dupa legea interferentei, ambele radiatii practic se anihileaza reciproc.

Neutralizator Gamma-7.N  este un generator de banda larga, constand din doua spirale cilindrice elicoidale deschise (din conductor subtire). Conductoarele sunt confectionate din cupru de inalta calitate, de asemenea este folosit argint, aur. Aparatul este prevazut cu cateva elemente de protectie, ceea ce exclude posibilitatea falsificarii lui.

Care sunt alti factori, in afara de CEM, care deterioreaza sanatatea omului si ca urmare, reduce durata vietii lui?

In general, actiunea a patru factori patogeni ne impiedica sa fim sanatosi:

radiatia cosmica:

– geopatogena,

– sociopatogena (biopatogena),

– tehnopatogena.

in ce mod acesti factori actioneaza distructiv asupra sanatatii?

Mai intai trebuie sa stim cum este alcatuit omul. In afara de corpul lui fizic (material) mai exista corpul energetic (aura) si corpul informational. Criteriul de baza al unei sanatati bune a omului este armonia dintre aceste trei corpuri. Distrugerea (deteriorarea) corpului informational si apoi a celui energetic provoaca defecte si dezechilibru in energia organismului si, ca urmare, Imbolnaviri.

Neutralizator Gamma-7.N protejeaza organismul uman, apara celulele nou aparute (prin diviziune), contribuie la mentinerea lor in stare biologic activa, deci la mentinerea sanatatii la nivelul cuvenit.

Neutralizator Gamma-7.N este un protector de nadejde impotriva actiunii distructive a radiatiei calculatorului pentru sanatatea omului. Aparatul poate fi plasat in fata computerului, punind sub el „Reflectorul” (intra in set cu Neutralizator Gamma-7.N), si astfel actiunea de va fi de doua ori mai mare. Neutralizator Gamma-7.N poate fi pus in buzunar si atunci aparatul va fi ca o platosa ce apara persoana care lucreaza la calculator.

Rolul Neutralizator Gamma-7.N este greu de supraapreciat. Acest aparat protejeaza omul de campurile elementelor chimice si de substantele radioactive. Avand in vedere ecologia mediului in care traim, o astfel de protectie ne este absolut necesara. In cartea sa „Longevitate fara boli”, L. V. Savina (profesor, doctor in medicina) scrie despre Neutralizator Gamma-7.N:

Acest aparat regleaza procesele de schimb in organismul omului, activeaza sistemul imunitar si, in felul acesta, previne dezvoltarea bolilor, frineaza procesele de imbatrinire.

Principala proprietate utila a Neutralizator Gamma-7.N este ca el nu permite bolilor sa se apropie de persoana care foloseste aparatul timp indelungat. La persoanele care folosesc in permanenta Neutralizatorul, in structura serului sangvin (SS) se constata rozete bine dezvoltate cu un semn in forma de sigma in centru, ceea ce vorbeste despre aparitia zonelor de „intinerire” in SS Neutralizatorul structureaza, ordoneaza procesele de schimb in sangele omului.

Specificatii Neutralizator Gamma-7.N

Coeficientul de atenuare timp radiatii biopatogenic 30-100
Raza de actiune: m 120
Dimensiuni: mm * mm * mm * 80 * 55 * 10 *
Greutate nu mai mult de: g 50
Durata de exploatare, ani nelimitat 

Continut

Neutralizator “Gamma-7.N” 1
“0-map” 1
Instructiuni 1
Ambalare pentru transport 1
Elemente reflectorizante 1

Pret: la cerere

Comanda acum