Neutralizator Gamma 7.N-RT

Neutralizator Gamma 7.N-RT

Neutralizator Gamma 7.N-RT

Neutralizator Gamma 7.N-RT a fost creat pentru a proteja oamenii de efectele negative ale radiatiilor electromagnetice generate de telefoanele mobile care functioneaza pana la frecventa de 40 GHz.

Neutralizator Gamma 7.N-RT este un auto-convertor de banda larga de domeniul fizic ale campurilor super slabe (“fine”) care insotesc radiatiile de radio frecventa si au o influenta foarte negativa asupra campului biologic uman. In conditii normale, (absenta acestor campuri si alte anomalii), Neutralizatorul este in modul functional “scazut” sub influenta radiatiilor naturale ale planetei si radiatii de la alte obecte din mediul inconjurator

Cand este plasat intr-un camp sursa de radiatie negative, Neutralizator Gamma 7.N-RT se comuta automat pe modul “capacitate maxima” producand radiatie secundara. Este egala cu sursa radiatiei negative dar in contrafaza.

Ca urmare a suprapunerii dintre cele doua radiatii – sursa unu si sursa secundara unu – are loc neutralizarea reciproca si nivelul radiatiei rezultate este mai jos decat nivelul campului uman de sensibilitate.

O persoana a carui telefon are un Neutralizator Gamma 7.N-RT, evita riscul expunerii la radiatiile telefonului.

Neutralizator Gamma 7.N-RT: nu afecteaza performanta aparatelor (telefoanelor mobile si a altor emitatoare de radiatii). Doar neutralizeaza radiatiile nocive corpului uman.

Nu este necesara o sursa de energie externa pentru a alimenta Neutralizatorul.

Principiul de functionare Neutralizator Gamma 7.N-RT si constructia lui.

Astazi, radiotelefoanele si telefoanele celulare (mobile) sunt atribute necesare ale omului modern.

Acest aparat comod si la moda, care a inundat pietele intregii lumi, nu este deloc inofensiv in afara de confortul pe care il ofera, comporta si un mare pericol pentru sanatatea omului. In comparatie cu alte aparate, telefonul mobil e mai daunator, deoarece in timpul convorbirii el este tinut lipit de cap, iar antena radianda emite un flux puternic de unde electromagnetice. Problema influentei UEM de la telefoanele mobile asupra sanatatii pentru intaia data a inceput a fi studiata intens in SUA la inceputul anilor ’90. Tocmai atunci impotriva producatorilor acestor telefoane au fost intentate o serie de actiuni in justicie din partea rudelor unor personae care in timpul vietii au utilizat active telefoanele mobile si care au murit de cancer la creier.

Asadar, in ce fel telefoanele mobile exercita o influenta negativa asupra oamenilor?

Influenta asupra proceselor electrice din creier.

Directia termica a radiosocurilor si actiunea lui asupra tesuturilor vii.

Studiile medicale efectuate in Rusia si peste arata cat de periculoase pentru sanatate sunt emisiile telefoanelor mobile:

dereglarea functiilor encefalului si, ca urmare, aparitia tumorii maligne; scaderea vederii si apoi pierderea vederii chiar si la cei tineri: o capacitate cristalina, cataracta si glaucomul, desprinderea de retina si efectul “ochiului uscat”; cresterea presiunii arteriale; pe pavilionul urechii sunt dispuse punctele de acupunctura cu iesire la toate organele, iar asta inseamna ca emisiunea patogena a telefonului mobil dauneaza practic intregului organism.

Oamenii de stiinta de la Universitate a Carol din Stockholm, in urma mai multor studii, au descoperit ca utilizarea excesiva a telefonului mobil poate provoca, in afara cancerului encefalului, aparitia tumorii nervului acusticovestibular – neurinomului. Primul simptom al neurinomului este zgomotul (vajaitul) in ureche, dupa care se dezvolta hipoacuzia (surditatea). Pe masura cresterii tumorii apar probleme cu mentinerea echilibrului, deoarece tumora apasa creierul mic, care “raspunde” de echilibru.

Si inca ceva — tineretul de azi, care foloseste foarte intens telefonul mobil, va fi afectat de boala Alzheimer si Parkinson deja la virsta de 25-30 de ani. Cecetarile radiologilor arata ca organismul copilului, in comparatie cu cel al adultilor, este de cateva ori mai receptive la emisiile telefoanelor mobile. Dupa cum a declarat profesorul W. Stuard, presedintele Comitetului national pentru protectia radiologica din Marea Britanie, cei mai lipsiti de aparare impotriva actiunii patogene a telefoanelor mobile sunt copiii, al caror sistem imunitar este cu mult mai slab decat la adulti. Cu cat e mai mic copilul, cu atat mai periculoasa pentru el este radiatia provenita de la telefonul mobil.

Tocmai de aceea Ministerul Sanatatii din FR a indicat in normativele sanitaro-igienice aprobate in 2003 asupra necesitatii de a limita utilizarea telefoanelor mobile de catre persoanele mai tinere de 18 ani.

Toate pericolele mai sus enumerate, legate de utilizarea telefonului mobil, pot fi evitate avand aparatul de protectie Neutralizator „Gamma-7.N-RT”. Principiul lui de functionare si constructia sunt aceleasi ca si la Neutralizatorul „Gamma-7.N”, diferenta constand doar in gabarituri mai mari.

Aparatele unice, elaborate de Centrul de informatica “Gamma-7” din Moscova — Neutralizator Gamma 7.N, Activatorul Gamma 7.A si Neutralizator Gamma 7.N-RT nu au analogi nici in Rusia, nici in alte tari si de aceea se bucura de multa cautare, in continua crestere: in afara de Rusia, ele sunt achizitionate de alte peste 40 de tari.

Specificatii Neutralizator Gamma 7.N-RT

Coeficientul de atenuare a radiatiilor biopatogene 30-100
Raza de actiune 120
Dimensiuni, mm * mm * mm * 45 * 26 * 3 *
Greutatea: nu mai mare de 7
Perioada de functionare (in ani) nelimitat 

Continut pachet

Neutralizator “Gamma-7.N-RT” 1
“0-map” 1
manual instructiuni 1
cutie transport 1

Pret: la cerere

Comanda acum