Despre Gamma-7

Certificat de Confirmitate

Legalizarea in Romania

Despre Gamma-7

Aparatele Gamma-7 sunt destinate pentru

  • protectia si refacerea campurilor fizice fine (aurei) a bio obiectului si fac parte din clasa aparatelor de tehnica medicala.
  • restructurarea apei, redarea proprietatilor bioactive “apa vie”. creste permeabilitatea apei restructurate prin membrana celulara.
  • imbunatateste  gustul si aroma bauturilor.
  • imbunatateste calitatea, solubilitatea principiilor bioactive extrase din plante.
  • creste imunitatea, regenereaza la nivel celular, tonifica organismul.

Apa restructurata cu ajutorul Neutralizator Gamma-7.N sau Activator Gamma-7A poate fi folosita pentru: baut, pregatirea mancarii, conservare, spalatul legumelor si fructelor, spalatul animalelor de companie, udatul florilor. Se stie ca apa, sarea, zaharul, alcoolul distilat de 96% pastreaza informatia de vibratie a campurilor fizice fine care au intrat in contact sau dizolvat in ele. Acest principiu este folosit in medicina homeopata, pentru a intipari, pastra si transmite proprietatile curative ale lumii organice si neorganice. Apa restructurata va ajuta sa va debarasati de multe boli (ex. dureri de cap, migrene, tensiune arteriala, astm, colita, spondiloza, pierdere in greutate la supraponderali, in artrita s.a.).

Produsele alimentare tinute in preajma aparatelor capata un gust placut, creste durata de pastrare, elimina energiile negative din alimente, restructureaza apa din fructe si legume.

Bolnavii de cancer ar trebui sa foloseasca in alimentatie hrisca alba prelucrata, care contine o cantitate mare de cvercitina, ce nu permite celulei canceroase sa primeasca fermentii necesari pentru activitatea vitala, unul din fermenti fiind tetrazinchinaza. Neutralizatorul actioneaza la nivel molecular, imbunatatind asimilarea cvercitinei de catre organism.

Folosirea aparatelor dupa proceduri fizioterapeutice si masaj: fizioterapia este o metoda eficace de tratament in medicina, prin folosirea campului magnetic electric, actiunii mecanice, factori termici s.a. tratamentul  are prioritatile sale dar si unele adverse asupra pacientului  si personalului  medical, de aceia nu se recomanda decat de doua ori pe an, sub stricta supraveghere  a medicului.  Aparatura  medicinala  folosita  la tratament creeaza reactii ale organismului  numit  – sindrom de adaptare  (stres),  care  poate  produce  hiperfunctie hormonala. In timpul procedurilor  terapeutice  ( masaj, reflexoterapie)  se produce un transfer de energie de la pacient la maseur si viceversa.

Concluzii: pentru neutralizarea influentelor negative tuturor persoanelor le sunt necesare aparatele de protectie, atat persoanelor bolnave cat si personalului medical.

Activarea proprietatilor curative si de regenerare a produselor cosmetice: produsele cosmetice contin extracte din plante, minerale, miere, apa. Pentru a imbunatati calitatea si eficacitatea produsului, aplicati Neutralizator Gamma-7.N sau Activator Gamma-7A pentru 15-20 min. pe produsele cosmetice.

Activarea proprietatilor curative ale substantelor biologic active si produselor farmaceutice: din vremuri stravechi, oamenii foloseau plante, minerale, aerul, soarele, apa pentru a-si reface sanatatea. Pentru a regla energia corpului este necesar sa folosim procedee bioenergetice – acestea sunt produsele biologic active. Inainte de a fi folosite aplicati neutralizatorul timp de 15-20 min. pentru a elimina informatia negativa si mari capacitatea de asimilare.

Renuntarea  la vicii (consum de alcool, fumat, consum de substante narcotice).: aceste vicii sunt de regula un deficit de energie, unde substantele narcotice, alcoolul fiind un stimul de scurta durata. Folosite frecvent, creeaza dependenta. Pentru a trata astfel de pacienti sunt necesare 2 aparate Neutralizator Gamma-7.N si Activator Gamma-7A, care in timp regleaza campul energo-informational  si treptat scade atractia catre aceste vicii, creand armonie intre individ si societate.

 

Neutralizatorul Gamma-7.N si Activator Gamma-7A sunt protejate de Brevete din Federatia Rusa # 2074747 si # 2109530, de Brevete din Spania # 200200993(1051791), de Brevetul European # 0838208 si de Brevetul din Germania # 69632134.3-08.

Este facut in concordanta cu  specificatiile standardului 9453-005-13151858-02.