Activator Gamma-7A

Activator Gamma-7A

Activator Gamma-7A

Imbunatatirile  aduse neutralizatorului  au creat un nou aparat de protectie  numit, Activator Gamma-7A . Neutralizator Gamma-7.N si Neutralizator Gamma-7A reprezinta  o cutie de cca 20 gr., in interiorul carei sunt 2 spirale, aranjate in oglinda una fata de alta confectionate  dintr-un amalgam din cupru, aur, argint. Activator Gamma-7A are suplimentar  adaugat  24 de metale rare, care emana campuri fizice fine proprii, benefice. Actioneaza asupra  organismului,  crescand  imunitatea,  fiind si un puternic  generator   de energie  (numit  si bioterapeutul secolului 21).

Principiul de functionare Activator Gamma-7A si constructia lui.

Activator Gamma-7A este destinat pentru restabilirea campului energoinformational al omului si protejarea lui de radiatiile anomale daunatoare; el tonizeaza organismul omului, sporeste puterea lui de aparare si este o puternica sursa de alimentare energetica.

Activator Gamma-7A este un Neutralizator Gamma-7.N modificat: in anumite locuri ale spiralei (tot asa ca si la Neutralizator Gamma-7.N) sunt adaugate cristale de lantanoide – indiu, gandoliniu, telur, lantan s.a. Lantanoidele sunt elemente bioenergetic active, capabile sa genereze propriile CFF de o structura speciala, cu influenta benefica asupra campului biologic al omului. Aceste cristale ale Activatorului Gamma-7A, avand o frecventa a vibratiilor egala cu cea a celulelor normale, sanatoase ale omului, interactioneaza cu frecventele celulelor bolnave si ca urmare, obliga celulele bolnave sa functioneze in regimul celulelor sanatoase.

Daca organismul este epuizat in urma unor indelungate suprasarcini de ordin nervos sau fizic sau de boala, atunci chiar si aplicarea pentru o scurta durata de timp Activator Gamma-7A exercita o palpabila actiune de restabilire.

Activator Gamma-7A este recomandat sportivilor, care au nevoie de o suplimentare energica pentru a obtine rezultate inalte in competitii. El este un bun stimulator, dar nu este doping; utilizarea lui nu ridica nivelul de hemoglobina in sange, deci rezultatele controlului la doping vor fi negative.

Activator Gamma-7A sporeste si potenta la barbati.

Folosirea Activatorului Gamma-7A in procesul tratarii unor maladii sporeste considerabil efectul curativ al tratamentului. Exista o schema de utilizare a Activatorului Gamma-7A elaborata de medicii care il folosesc in practica lor. Deci, se poate trage concluzia privind capacitatea Activatorului Gamma-7A de a mari intr-o masura semnificativa imunitatea atat a persoanei bolnave, cat si a persoanei sanatoase, fapt ce le ajuta sa faca fata mai usor suferintelor.

La Institutul Central de Cercetari Stiintifice din Sankt-Petersburg al Ministerului Apararii al FR s-au facut cercetari privind actiunea Activator Gamma-7A asupra sangelui unor oameni, care, din cauza unor indelungate suprasolicitari si stresuri, a devenit amorf. Dupa un curs de doua saptamini. s-a constatat restabilirea structurii normale — cristalice a sangelui.

Specificatii Activator Gamma-7A

Dimensiuni, mm * mm * mm * 80 * 55 * 10 *
Greutatea: nu mai mare de … g 50
Perioada de functionare (in ani) nelimitat 

Continut pachet

Activator “GAMMA-7A” 1
“0-map” 1
manual instructiuni 1
Cutie transport 1
Element reflectiv (la unele versiuni) 1

Pret: la cerere

Comanda acum